Op zaterdag 6 oktober wordt in Herselt in VTC De Mix het Feest van de burger georganiseerd. De opbrengst gaat naar vzw 't Poortje.

Zaterdag 6 oktober gaat het Feest van de Burger / Bal van de Burgemeester 2012 door. Het is een mooi evenement dat ik elk jaar graag steun. De opbrengsten zijn namelijk bestemd voor de helpende verenigingen en vzw Het Poortje dat hiermee een snoezelruimte voor kinderen en volwassenen met een ernstige handicap en dementerenden openhoudt in VTC de Mixx.



Een bezoek aan de snoezelruimte (gratis) zal de mensen van Het Poortje zeker motiveren. Met deelname aan het Feest van de Burger steunt men tevens hun initiatief terwijl men een prachtige avond beleeft.

Op de affiche onderaan deze mail vind je het programma. Toch nog even vermelden:



- Menu ‘Diner à volonté’ (voor een vlottere service: dubbel buffet en deuren open vanaf 17.30u):

§ Voorgerecht: keuze tussen carpaccio van runds en vitello tonato

§ Buffet met heerlijk vispannetje, kip met champignonsaus en varkenshaasje in mosterdsaus groenten puree, gratin aardappelen en kroketten.

§ Assortiment fijne desserten op een bordje.

- Het concert ‘The Voice van Vlaanderen, Live on Tour’ is het laatste in zijn reeks. De 5 finalisten van The Voice van Vlaanderen worden begeleid door het professioneel live-orkest van Clouseau.

- Dansschool Bouger geeft ook een optreden.